Україна

Населення України за півроку скоротилось майже на 150 тисяч осіб

"Залишається суттєвим перевищення кількості померлих над кількістю живонароджених: на 100 померлих - 49 живонароджених

Чисельність наявного населення України упродовж січня-червня 2019 року зменшилася на 143,1 тисяч осіб.

Про це повідомляє 1NEWS.

За оцінкою статистичного відомства, чисельність наявного населення в Україні на 1 липня 2019 року становила 42010,1 тисяч осіб. Таким чином, за червень населення скоротилося на 20,7 тис. осіб.

www.ukrstat.gov.ua

“Залишається суттєвим перевищення кількості померлих над кількістю живонароджених: на 100 померлих – 49 живонароджених”, – наголошується в повідомленні Держстату.

Джерело: РБК-Україна

One Comment

  1. До 1992 року населення України стабільно зростало на 250-300 тис. за рік ( може хтось ще памятає сакральне: “Нас 52 мільйони!”). Приблизно з 1993 стався демографічний злам і з кожним роком українців стало народжуватися все менше і тепер щороку населення країни тільки за рахунок переваги смертності над народжуваністю скорочується на 300 тисяч, не кажучи про інші згубні фактори . Насправді злий фатум над Україною тяжіє зі зловісного 1986 року. Саме з цього часу розпочалася невпинна руйнація. Насправді територія України – одне з найсприятливіших географічних місць на планеті “живи і насолоджуйся життям”, але чи з волі Божої чи з волі сильних світу цього перетворюємося на жалюгідну подобу держави з прогнозованим фінішем. Всі це розуміють і передчувають, але не знайшлося людини, яка б сказала: “Досить!”

Back to top button