Україна

Народний депутат України купив бізнес-центр у Києві

Власником "Парусу" став Вадим Столар

Народний депутат України від ОПЗЖ Вадим Столар купив київський бізнес-центр «Парус», що розташований на перетині бульвару Лесі Українки і вулиці Мечникова.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на LIGA.net.

Попередній власник будівлі Вагіф Алієв напередодні розказав, що «угоду закрито два місяці тому», не назвавши покупця.

До 2016 року «Парусом» володіли в рівних частинах компанія Дмитра Фірташа «Передові технології плюс» і «Мандарин Плаза» Вагіфа Алієва. У вересні 2016 року Фірташ віддав свою долю Алієву, і останній почав шукати нового партнера.

Наразі бізнес-центр записано на фірму «Парус Інвест» (виокремлену з «Мандарин Плази»), бенефіціаром якої з 21 грудня є інвестфонд «Генезис» Вадима Столара.

«Парус» – 33-поверховий бізнес-центр класу «А» у Києві. Будівництво розпочалось у 2004, відкриття – четвертого квітня 2007 року. БЦ був найвищим хмарочосом України в 2005-2008 роках. Його загальна площа – близько 70 тисяч квадратних метрів, орендна – близько 50 тисяч.

Алієв планує відкрити Ocean Mall поблизу метро Либідська. У планах – будівництво ще трьох великих торгових центрів у Києві, де відкриються магазини IKEA, а також мережі будівельних супермаркетів, які будуть конкурентами Епіцентру і Leroy Merlin.

Back to top button