Україна

Народного депутата України позбавили слова в ПАРЄ на 3 місяці

Голова російської делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Петро Толстой написав донос голові ПАРЄ на члена української делегації

Члена української делегації делегації Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексія Гончаренка позбавили слова на три місяці через донос голови російської делегації Петра Толстого.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Мене позбавили слова в ПАРЄ на три місяці через донос голови російської делегації Толстого по ситуації на зимовій сесії. Розгляд скарги від президента ПАРЄ Демса через український прапор і питання Меркель перенесли на початок червня”, – написав нардеп.

Голова російської делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Петро Толстой написав донос голові ПАРЄ на члена української делегації, народного депутата Олексія Гончаренка, який “говорив правду про палац Путіна, війну в Україні та їх місце в історії”.

“У цьому доносі Толстой надав мою промову англійською, але у доволі вільному перекладі. У тексті документу також мовиться, що я образив російську делегацію цілих два рази і зробив дві “неприйнятних заяви”, — повідомив тоді нардеп.

Джерело: УНН

Back to top button