Україна

Народні депутати публікують прощальні фото з Верховної Ради

Парламентарії якими були 5 років роботи під куполом

Депутати Верховної Ради України в честь завершення роботи 8-го скликання публікують фото із парламенту та згадують, якими були 5 років роботи під куполом.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Майже випускний: останній на сьогодні короткий допис про любов і не завжди, про подяку за досвід, про усвідомлення важких уроків та важливість підтримки друзів в найскладніші хвилини, яких було достатньо за ці 5 років! Було різне. Не на одну книжку вистачить… але я не жалкую, що колись, 5 років тому обрала саме цей шлях!” – написала народний депутат Олена Сотник.

Підсумки роботи у ВР підбила і перший віце-спікер Ірина Геращенко. Вона наголосила, що це були важливі 5 років і подякувала колегам.

“Це були важливі 5 років. Для країни, для нас. Дякую ВР 8 скликання і всім колегам. Було по – різному): але ми зберегли взаємоповагу. В найдраматичніші моменти перемагала мудрість і усвідомлення нашої відповідальності за країну. Іноді й мене накривали емоції, але знаходила сили вибачитися і рухатися далі. Дякую колегам за довіру – я була першою жінкою на посаді першого віце-спікера. Й відповідально ставилася до своєї роботи. ВР 8 скликання – вже історія. Рухаємося далі”, – написала Геращенко.

Джерело: УНН
Back to top button