Україна

Народна депутатка від «Європейської солідарності» вдруге захворіла на коронавірус

Народна депутатка від «Європейської солідарності» Яна Зінкевич вдруге захворіла на коронавірус. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Зінкевич зазначила, що 30 вересня вся фракція здавала тести на covid-19 і її результат виявився позитивним.

Народна депутатка додала, що з симптомів  в неї поки що лише сильна втома.

«Я уже хворіла один раз на коронавірус, надіюсь цього разу буде легше. Минулого разу хворіла тяжко, була на кисневому забезпеченні (але не на швл на щастя). Тому нюху чи смаку змін не відчуваю, вони в мене ще після минулого разу не з‘явились», – додала вона.

Зінкевич уточнила, що хворіла півроку тому.

«Зараз буду на самоізоляції, показів до госпіталізації на даний момент немає. Інформуватиму про зміни. Так, захворіти вдруге реально. Але на щастя, зазвичай вдруге хворіють трохи легше. Так, є випадки коли хворіють навіть втретє. Але це дуже-дуже-дуже рідкісно, і знаю поки лише один випадок в нашій країні», – додала вона.

Депутатка попросила всіх, хто контактував з нею протягом останніх декількох днів зв‘язатися зі сімейними лікарями та здати тести ПЛР. До здачі тесту рекомендована самоізоляція.

Лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко, який також зараз хворіє на коронавірус, побажав Зінкевич швидкого одужання.

Яночко, від клубу борців з коронавірусом передаю тобі побажання здоров'я)А якщо серйозно – ковід просто обламає зуби,…

Опубліковано Петром Порошенком Середа, 30 вересня 2020 р.

Окрім того, журналіст Айдер Муджабаєв написав, що в понеділок Яна Зінкевич була у нього в ефірі.

Нагадаємо, Верховна Рада відучора пішла на карантин через спалах коронавірусу. На сьогодні відомо, що за декілька днів захворіли одразу 10 депутатів. Серед них Петро Порошенко, Кіра Рудик та Жан Беленюк.

Back to top button