Україна

Нардеп від Слуги народу заявив про вихід з партії


Нардеп від Слуги народу заявив про вихід з партії

Серед причин написання заяви народний депутат Ігор Кривошеєв назвав кадрову політику партії.


Народний депутат Ігор Кривошеєв написав заяву про вихід із партії Слуга народу. Про це він повідомив у Facebook в четвер, 27 липня.
 
За словами нардепа, він подав дві офіційні заяви – про вихід із політичної ради партії голові політради партії Слуга народу Давиду Арахамії та про вихід із партії Слуга народу – голові політсили Олені Шуляк.
 
Кривошеєв зазначив, що причина його рішення – кадрова політика партії.
 
“Усім відомо про скандали з нардепами Арістовим та Тищенком… Вони покарані і ніби питання вичерпано – але треба визнати, що це кадрова проблема партії, і вона системна. Вони обидва – це результат кадрової політики партії”, – сказав парламентарій.
 
Депутат додав, що йому соромно, що він раніше про це мовчав.
 
“Але є речі, про які зараз мовчати не можна. Я противник ініціатив Данила Гетьманцева, але він має безпрецедентний партійний мандат на просування своїх ідей. Було би дивно публічно його критикувати, будучи членом партії, саме тому я вирішив вийти з партії Слуга народу”, – пояснив Кривошеєв.

 
Ігор Кривошеєв був обраний до Верховної Ради у 2019 році від партії Слуга народу. Під час президентських виборів 2019 року очолював команду Зеленського у Закарпатській області. 

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада достроково припинила повноваження депутата фракції Слуга народу Юрія Арістова. “Слугу” Арістова помітили у п’ятизірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на Мальдівах. Вартість проживання на двох там оцінюють від 100 тисяч гривень на добу.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button