Україна

Нардеп Дмитрук втік до Молдови – ЗМІ


Нардеп Дмитрук втік до Молдови - ЗМІ

Раніше Дмитрук зокрема брав участь у пропагандистському фільмі блогера, підозрюваного у держзраді, Анатолія Шарія про події 2 травня 2014 року в Одесі, виправдовуючи агресію озброєних та проросійськи налаштованих громадян.

Народний депутат Артем Дмитрук у суботу, 24 серпня, “засвітився” у Молдові. Про це пише Главред у неділю, 25 серпня.

Як повідомляє співрозмовник видання, дотичний до офісу прикордонної служби у Кишиневі, депутата помітили у поліції Штефан-Воде.

Дмитрук у присутності слідчого писав заяву про незаконний перетин кордону.

“Дмитрук сьогодні о 12:00 перебував у прикордонній поліції Штефан-Воде, писав заяву про незаконний перетин кордону, щоб його пропустили далі. Слідчий ставив йому питання. Уже, мабуть, виїхав з Молдови”, – розповіло джерело.

Своєю чергою, волонтер Ігор Лаченков зауважує, що дружина Дмитрука теж у Молдові.

Напередодні Дмитрук у своєму Телеграм-каналі стверджував, буцімто йому готують підозру.Проросійський депутат назвавце “спробою позбавити його вести політичну діяльність”.

Також він поскаржився, що, мовляв, за нього “взялися спецслужби”.


Дмитрук брав участь у пропагандистському фільмі блогера, підозрюваного у держзраді, Анатолія Шарія про події 2 травня 2014 року в Одесі, виправдовуючи агресію озброєних та проросійськи налаштованих громадян, котрі хотіли захопити владу в місті. 9 травня 2020 року депутат брав участь в організованому “Партією Шарія” автопробігу.

Нагадаємо, у Києві народний депутат Артем Дмитрук побив перехожого, який зробив йому зауваження.

Восени 2021 року Дмитрука офіційно виключили з фракції Слуга народу. У січні 2022 року Дмитрук влаштував бійку на засіданні земельної комісії Одеської міської ради.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − one =

Back to top button