Україна

Нам до перемоги багато чого потрібно зробити – Данілов

Нам до перемоги багато чого потрібно зробити – Данілов

Фото: ВВС

Секретар РНБО Олексій Данілов

Секретар РНБО стверджує, що ще зарано робити висновки щодо російського вторгнення. Поки на нашій землі йдуть бої – не можна заспокоюватися.

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов попереджає, що війна з Росією не завершиться швидко, для перемоги потрібна консолідація зусиль усієї держави. Про це він повідомив в інтерв’ю Укрінформу.

 

Журналісти зазначили, що Україна наближається до позначки сто днів війни, і поцікавилися, які основні висновки можна зробити за цей час.

 

“По-перше, висновки робити ще рано. По-друге, я вважаю, ті люди, які говорили, що війна дуже скоро закінчиться, що ми вже перемогли, що у квітні святкуватимемо, – говорили небезпечні речі. На жаль, війна ще продовжуватиметься, і нам до перемоги багато чого потрібно зробити. Нам дуже важко на фронті, йдуть бої на території Луганської, Донецької та інших областей нашої країни”, – каже Данілов.

 

За його словами, доки не закінчаться бої і останній російський чобіт не піде з нашої території, не можна заспокоюватися.

 

“Завдання Російської Федерації щодо знищення нашої держави ніхто не скасовував. І з цим потрібно жити, і всі наші рішення мають прийматися з розумінням цієї аксіоми”, – сказав секретар РНБО.

 

Нагадаємо, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав союзників надавати Україні підтримку протягом довгого часу. За його словами, ніхто не може передбачити, коли закінчиться війна Росії з Україною, але всім потрібно бути готовим, що вона може тривати довго.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button