Україна

Найгірша епідемситуація – у Києві, Запорізькій, Миколаївській та Черкаській областях

Станом на 10 січня ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень – у столиці, а також у Запорізькій, Миколаївській та Черкаській областях. Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на УНН.

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у Миколаївській області – 423,2 (-), у Запорізькій області – 381,8 (-) та у Черкаській області – 350,8 (+).

Найнижчий показник захворюваності: у Кіровоградській області – 70,3 (+), у Закарпатській області – 92,5 (-) та у Вінницькій області – 109,3 (-).

Вказується, що дані з тимчасово окупованих АР Крим та міста Севастополь відсутні.

В Україні вже понад 1,11 млн випадків COVID-19, за добу – 5 011.

Нагадаємо, раніше у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19.

Back to top button