Україна

Найбільший імпортер дизпалива припиняє поставки з Росії

Найбільший імпортер дизельного пального Wexler Group із 1 серпня призупинить поставки дизпального походженням із РФ трубопровідним транспортом, інформує 1NEWS з посиланням на ЕП.

“Із 1-го серпня Wexler Group вимушена призупинити поставки дизельного пального походженням з РФ трубопровідним транспортом”, – зазначається у повідомленні.

Як пояснили у групі, поставки призупинять у  зв’язку з прийняттям Постанови Кабміну №624 про “Питання запровадження спеціального мита на окремі товари походженням з Російської Федерації, що ввозяться на митну територію України”.

Нагадаємо, що цією постановою, зокрема, встановлюється додаткове спецмито 3,75% із 1-го серпня та 4% – з 1-го жовтня на імпорт дизельного пального.

“Рішення прийнято у зв’язку з тим, що додаткове спецмито робить подальші поставки палива трубопровідним транспортом економічно недоцільними”, – пояснили у компанії.

І додали, що для того, аби задовольнити попит клієнтів, група Wexler активно займається диверсифікацією джерел і способів поставок.

 

 

 

 

Back to top button