Україна

“Нафтогаз” дозволив ОСББ, які мають власні котельні, закуповувати газ за літньою ціною

НАК “Нафтогаз України” запустив програму “Газовий запас” для ОСББ з власними котельнями та інших виробників теплової енергії, передає 1NEWS з посиланням на пресслужбу Нафтогазу.

“Відтепер купити газ на зиму за фіксованою ціною можуть ОСББ з власними котельнями та інші тепловиробники. Це дозволить їм нівелювати очікуване ринком зростання цін на газ та захистити своїх клієнтів, які мешкають у багатоквартирних будинках, від підняття тарифів на тепло”, – сказав керівник інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов.

У Нафтогазі зауважили, що скористатися пропозицією можуть тепловиробники, які не мають боргів за спожитий газ. Для цього їм необхідно звернутися в Нафтогаз, підписати угоду та здійснити 100% передоплату газу до 18 жовтня.

Нафтогаз пропонує ОСББ придбати газ, необхідний їм для потреб централізованого опалення та гарячого водопостачання, за фіксованою літньою ціною 6 145,31 грн з ПДВ за 1 тис. куб. м (без урахування вартості розподілу газу). Використовувати такий газ ОСББ зможуть в період з 1 листопада 2019 року до 31 березня 2020 року.

“Кожен виробник тепла також має право на закупівлю газу у Нафтогазу на регульованих умовах, встановлених державою. Ціна за договором ПСО змінюється слідом за ринковою ціною газу”, – додали у компанії.

 

 

 

 

 

Back to top button