Україна

НАБУ викликала на допит екс-міністра охорони здоров’я Степанова


НАБУ викликала на допит екс-міністра охорони здоров я Степанова

Колишній урядовець фігурує в кримінальному провадженні стосовно махінацій з паспортами на 450 млн грн.

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) викликало на допит колишнього міністра охорони здоров’я Максима Степанова. Про це повідомила прес-служба НАБУ.

“Степанов Максим Володимирович, Вам необхідно прибути 18.08.2023 року о 10:00 до Національного антикорупційного бюро України за адресою: м. Київ, вул. Василя Сурикова, 3 для допиту в якості підозрюваного у кримінальному провадженні № 52019000000000925 від 19.10.2019 та отримання клопотання про обрання запобіжного заходу”, – йдеться в повідомленні.

Детективи бюро викликають щодо цієї справи ще одну фігурантку – громадянку Юлію Пилипко. Вона має прибути 18 серпня на 14:00 до НАБУ для допиту як підозрювана та отримання клопотання про обрання запобіжного заходу.


Зазначимо, що Максим Степанов, який свого часу був директором ДП Поліграфкомбінат, фігурує в кримінальному провадженні стосовно махінацій з паспортами на 450 млн грн.

Нагадаємо, голову однієї з райрад Одеської області викрили на викраденні майна Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу на 2 мільйонів 690 тисяч гривень. 

Вимога хабаря: Нардепа Гунька відправили в СІЗО

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button