Україна

На Житомирщині ділки насіяли конопель серед соняшникового поля


На Житомирщині ділки насіяли конопель серед соняшникового поля

Поліцейські виявили посіви забороненої рослини на мільйон доларів США – майже дві тисячі кущів.

 
На Житомирщині виявили зловмисників, які на полі вирощували коноплі. Про це повідомляє ГУНП у Житомирській області.
 
Оперативники у Житомирській області та слідчі слідчого управління обласної поліції та Бердичівського відділу поліції проводять документування групи осіб, які займаються вирощуванням конопель для подальшого їх збуту. У ході заходу поліцейські встановили місце розташування плантацій – угіддя в Андрушівському районі. Щоб не привертати увагу, ділки засіяли коноплі серед посівів соняшнику.
 
 
 

 
 
Вчора, 10 серпня, оперативники та слідчі спільно зі спеціалістами обласного управління держгеокадастру виїхали на місце, де виявили майже 2000 кущів конопель. За попередніми даними, вартість рослин за цінами чорного ринку сягає мільйона доларів США.
 
Поліцейські встановлюють коло осіб, які можуть бути причетні до “агробізнесу”. Кримінальне провадження під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури розслідується за статтею 310 (посів або вирощування снодійного маку або коноплі) Кримінального кодексу України.
 
 
Раніше правоохоронці затримали у Києві подружжя-наркоділків, які щодня розсилали за допомогою поштового сервісу наркотики по всій Україні.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button