Україна

На Запорізькій АЕС викрали начальника служби охорони довкілля


На Запорізькій АЕС викрали начальника служби охорони довкілля

Загарбники дестабілізують ситуацію та вдаються до нових методів терору. Вони почали викрадати персонал із ключових керівних позицій ЗАЕС, повідомляє мер Енергодара.

 
В окупованому Енергодарі Запорізької області росіяни викрали начальника служби охорони довкілля Запорізької АЕС. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.
 
“Загарбники дестабілізують ситуацію і вдаються до нових методів терору. Вони почали викрадати персонал із ключових керівних позицій ЗАЕС. Так, вчора, 17 липня, окупанти захопили і відвезли в невідомому напрямку начальника служби охорони навколишнього середовища Ігоря Квашніна. Наразі його місцезнаходження неможливо встановити”, – повідомляє Орлов.
 
Мер міста нагадує, що вказана служба відповідає за безпеку довкілля АЕС, тобто, відсутність забруднення будь-якими речовинами, включаючи радіоактивні.
 
Очевидно, що наступним кроком окупантів стане чергова провокація. Тому не втрачайте пильності та пам’ятайте: Енергодар та ЗАЕС – це Україна! – йдеться у повідомленні.
 
Викрадення людей на окупованих територіях – поширений вид злочинів російських загарбників.
 
Раніше російські окупанти викрали начальника управління комунальної власності Енергодарської міськради Бориса Ярмоленка. Викрали і заслуженого енергетика України Олександра Стельмаха.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button