Україна

На Запоріжжі атаковано “виборчу дільницю” – ЗМІ


На Запоріжжі атаковано виборчу дільницю - ЗМІ

Безпілотники відпрацювали по так званій “виборчій дільниці” в тимчасово окупованому місті Кам’янка-Дніпровська. На зустріч зібралося понад 30 зрадників.

Українські спецслужби нанесли удар дронами по організаторам нелигітимних “виборів” у Запорізькій області. Про це повідомила Українська правда з посиланням на джерела в СБУ у середу, 30 серпня.

Зокрема, безпілотники відпрацювали по так званій “виборчій дільниці” в тимчасово окупованому місті Кам’янка-Дніпровська, коли там проходив збір так званих “голів дільничних виборчих комісій” усього району. На зустріч зібралося понад 30 зрадників, яких охороняли “кадировці”.

“Під час зборів хотіли організувати роздачу бюлетенів та кабінок для голосування. СБУ за допомогою ударних дронів “підкорегувала” плани окупантів. Атака проходила у декілька хвиль. Її точні наслідки можна буде оцінити згодом, але вже зараз відомо про багато поранених”, – йдеться у повідомленні.

Зараз місто оточено російськими військовими, які активують свої РЕБ, ППО та інші системи оборони.

Як відомо, Центральна виборча комісія РФ призначила на 10 вересня “вибори” на захоплених окупантами територіях України – на частинах Херсонської та Запорізької областей, а також у так званих “ДНР” і “ЛНР”.

В ОП відреагували на “псевдовибори” Росії на ТОТ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button