Україна

На Закарпатті врятували ухилянта, який намагався доплисти до Угорщини


На Закарпатті врятували ухилянта, який намагався доплисти до Угорщини

Житель Рівненщини приїхав на Закарпаття, аби через Тису потрапити в Угорщину. Однак не врахував, що річка є небезпечною.


На Закарпатті прикордонники виявили у річці Тиса чоловіка, який потребував допомоги. Про це повідомила пресслужба ДПСУ в суботу, 27 січня.
 
“Мокрому та знесиленому, який не мав вже сил самостійно вибратися з води, прикордонники допомогли вийти на берег та доставили у підрозділ, де дали змогу зігрітись та напоїли гарячим чаєм”, – йдеться в повідомленні. 
 
У ході розмови з врятованим стало відомо, що чоловік проживає на Рівненщини. 28-річний “дайвер” розповів, що приїхав на Закарпаття, аби через Тису потрапити в Угорщину. Однак не врахував, що річка є досить небезпечною і можна загинути.
 
Чоловік самостійно проклав маршрут до Угорщини за допомогою навігаційного додатка.
“Однак він не врахував, що Тиса досить небезпечна. Стрімка течія збила його з ніг та понесла у невідомому напрямку. Все, що зміг зробити молодик, – вхопитися за гілля на березі річки та викликати рятувальні служби”, – розповіли прикордонники.



Нагадаємо, раніше біля кордону з Угорщиною прикордонники затримали чотирьох чоловіків з гумовим човном. Закарпатські прикордонники також затримали 17 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією та Угорщиною.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button