Україна

На Закарпатті впродовж вихідних затримали майже 60 ухилянтів


На Закарпатті впродовж вихідних затримали майже 60 ухилянтів

На кордоні з Угорщиною 9-10 вересня зупинили 30 порушників кордону, а на кордоні з Румунією – 26.


На Закарпатті впродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону припинили 25 спроб порушення державного кордону, у результаті чого затримали 56 чоловіків, які намагались незаконно потрапити до сусідніх Румунії та Угорщини. Про це повідомила пресслужба ДСНС України.
 
Зазначається, що сім разів порушники вишукували слабкі місця на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби Косино, Вилок та Лужанка, що на кордоні з Угорщиною. Прикордонні наряди цих підрозділів зупинили 30 порушників кордону.
 
Ще 18 спроб припинили прикордонні наряди від відділів прикордонної служби Ділове, Яблунівка та Тячів, що на кордоні з Румунією. Військовослужбовці цих підрозділів затримали 26 чоловіків призовного віку, які намагались незаконно покинути територію України.
 
Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення. Перевіряються усі обставини виявлених правопорушень.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни зафіксовано понад 20 тисяч спроб незаконно виїхати з України. Найбільше випадків фіксується при спробі перетнути кордон у зеленій ділянці, тобто поза межами пунктів пропуску.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що в Україні будуть публічно оприлюднені імена ухилянтів й лікарів військово-лікарських комісій, які їм допомагали.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button