Україна

На Закарпатті у Тисі втопився чоловік, іншого вдалося врятувати


На Закарпатті у Тисі втопився чоловік, іншого вдалося врятувати

До місця пригоди прибули рятувальники ДСНС. Пошуки тіла зниклого під водою чоловіка досі тривають.

Двоє чоловіків вночі намагались перепливти Тису та потрапити до Румунії, але почали тонути. Одного з них врятували закарпатські прикордонники. Про це повідомляє Західне регіональне управління ДПСУ.

Зазначається, що вночі, патрулюючи річкову ділянку українсько-румунського кордону, прикордонний наряд помітив чоловіка. Вимоги правоохоронців правопорушник проігнорував, натомість скочив у Тису, а вже за кілька хвилин став кликати на допомогу. Сильною течією молодика швидко відносило від берега. Щоб не втратити його з поля зору, прикордонники підняли квадрокоптер.

На допомогу плавцю прийшов курсант прикордонного вишу, який наразі проходить стажування у відділі Ділове Мукачівського загону. Майбутньому офіцеру вдалося врятувати життя молодого закарпатця. Зі слів врятованого чоловіка, за незаконний перетин кордону він віддав 2500 доларів.

Під час подальшого моніторингу річки з повітря у поле зору оператора БПЛА потрапила ще одна людина, яка перебувала у воді. На її пошуки та порятунок негайно висунулася група реагування. Чоловік, тримаючись за коріння дерева, кликав на допомогу, однак не зміг протистояти сильній течії та, розтиснувши руки, зник під водою.

До місця пригоди прибули рятувальники ДСНС. Пошуки тіла чоловіка досі тривають.

Нагадаємо, 5 березня на Закарпатті з Тиси витягли тіло молодого прикарпатця. Загиблим виявився житель Івано-Франківської області 2002 року народження. Це вже 21 випадок загибелі людини під час спроби перепливання річки.

Також повідомлялося, що одягнені в гідрокостюми чоловіки спробували вночі переплисти Тису, щоб дістатися до Румунії, але їх затрмали пркордонники.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button