Україна

На Закарпатті спіймали ухилянтів із надувними фламінго та дитячим кругом


На Закарпатті спіймали ухилянтів із надувними фламінго та дитячим кругом

Чоловіки мали намір незаконно перетнути кордон з Румунією попри те, що у Тисі вже потонули майже два десятки ухилянтів.


На Закарпатті прикордонники затримали ухилянта та провідника – чоловіки намагалися перепливти Тису з рожевим дитячим надуваним кругом та нарукавниками у вигляді фламінго.
Про це повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби в п’ятницю, 17 листопада.
 
Двох чоловіків, які мали намір незаконно перетнути кордон з Румунією, затримали прикордонники відділення Грушово Мукачівського прикордонного загону.
 
При затриманні у чоловіків виявили специфічні плавзасоби – дитячий рожевий надувний круг в одного та нарукавники з рожевими фламінго в іншого. З ними вони намагалися перетнути Тису, по якій проходить українського-румунський кордон.
 
Один із плавців є жителем Закарпаття, інший приїхав з Полтавщини. Закарпатець пообіцяв своєму товаришеві супроводити його в сусідню країну. З цією метою він забезпечив полтавчанина гідрокостюмом та “надійним” плавзасобом – надуваним дитячим колом, а щоб він не сумнівався, що стрімку та бурхливу гірську річку із потужною течією зовсім легко подолати, себе закарпатець убезпечив надувними дитячими нарукавниками із рожевими фламінго.

 
Про те, що глибина Тиси на напрямку їх руху сягає чотирьох метрів, а ширина майже 50 метрів і, що у річці вже потонули майже два десятки чоловіків – провідник волів мовчати.
 
За свою послугу закарпатець планував отримати від полтавця 3200 доларів. Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення.

Нагадаємо, раніше у Закарпатській області четверо чоловіків призовного віку планували перепливати Тису на надувній “ватрушці”. У квітні чоловіки в гідрокостюмах переходили вбрід річку, щоб дістатися Молдови.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button