Україна

На Закарпатті призупинить роботу пункт пропуску на кордоні з Румунією


На Закарпатті призупинить роботу пункт пропуску на кордоні з Румунією

Обмеження триватимуть впродовж місяця починаючи з 5 вересня 2024 року. Пішохідний рух в даному пункті пропуску зупинятися не буде.

Пункт пропуску Солотвино – Сігету-Мармацієї на кордоні з Румунією частково призупинить пропуск транспортних засобів. Обмеження будуть діяти місяць. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

За даними з румунської сторони, у звʼязку з аварійною ситуацією на мосту через річку Тиса проводитимуться ремонтні роботи.

“Пропуск транспортних засобів буде зупинено з 10.00 по 15.00 з понеділка по п’ятницю”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обмеження триватимуть впродовж місяця починаючи з 5 вересня 2024 року. Пішохідний рух в даному пункті пропуску зупинятися не буде.

Для виїзду у Румунію українці можуть скористатися такими пунктами перетину державного кордону:

  • Порубне – Сірет. Пункт працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних, вантажних засобів, а також пішоходів.
  • Дякове – Халмеу. Пункт працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирського, вантажного автотранспорту, пасажирських автобусів, легкових автомобілів і пішоходів.
  • Красноїльськ – Вікову де Сус. Пункт працює з 08:00 до 20:00. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних засобів до 3,5 тонни та перехід у пішому порядку.

Нагадаємо, у пункті пропуску Чоп-Захонь, що на кордоні з Угорщиною, ускладнено рух автомобілів через ремонтні роботи.

Раніше повідомлялося, що приблизно до 12 вересня може бути ускладнений перетин кордону в пункті пропуску Гребенне – Рава-Руська. Польща розпочала ремонтні роботи асфальтного покриття.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + 5 =

Back to top button