Події

На Закарпатті чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки

На Закарпатті чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки

Фото: НПУ

На Закарпатті чоловік спалив живцем 10-річного сина співмешканки

Родичі загиблого хлопчика намагалися переконати правоохоронців, що той загинув внаслідок нещасного випадку.

У Закарпатській області у селі Серне Берегівського району чоловік підпалив одяг 10-річного сина своєї співмешканки. Хлопчик помер у лікарні. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє обласне управління поліції

Вказується, що подія сталася увечері 13 травня. До лікарні було доставлено 10-річного хлопчика. Він мав близько 80% опіків тіла. Впродовж кількох наступних днів медики намагалися врятувати життя дитини, травми виявилися несумісними із життям.

Рідні хлопчика розповіли поліцейсикм, що під час спалювання трави дитина ніби випадково пролила на себе легкозаймисту речовину, що призвело до трагічних наслідків. Однак поліція дійшла висновку, що це не був нещасний випадок.

“Зʼясувалося, що до події причетний 33-річний співмешканець матері потерпілого хлопчика. Встановлено, що умисний підпал одягу на дитині вчинив саме він. Це сталося після того, як між дорослим та дитиною виникла сварка”, – кажуть у поліції. 

На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Наразі чоловіка заарештовано без можливості внесення застави. Вказана стаття передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

 

НПУ

У Житомирській області в будинку виявили тіла застреленої родини: 7-річної дівчинки, жінки та чоловіка. За попередньою версією слідства, чоловік застрелив дитину та дружину, після чого скоїв самогубство. 

Нагадаємо, 7 квітня в Києві на станції фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім. Після виходу з вагона правоохоронець штовхнув підлітка, а той упав, розбив головою скло і дістав смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button