Україна

На Волині під час аварії загинули троє людей


На Волині під час аварії загинули троє людей

Внаслідок ДТП загинув водій одного з автомобілів, пасажирка з іншої автівки померла у кареті швидкої допомоги, ще одна людина померла вже у лікарні.

Сьогодні, 15 липня, на Волині внаслідок ДТП загинули троє людей, ще п’ятьох постраждалих рятувальники вивільнили із деформованих внаслідок ДТП автомобілів. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що внаслідок ДТП загинув водій одного з автомобілів, пасажирка з іншої автівки померла у кареті швидкої допомоги, ще одна людина померла вже у лікарні.

“15 липня внаслідок ДТП постраждали восьмеро людей, з них одна дитина. На момент прибуття підрозділу ДСНС в салонах обох транспортних засобів були заблоковані четверо людей, крім того на задньому сидінні однієї з автівок перебував ще один чоловік, який також потребував допомоги.  Рятувальники деблокували двох пасажирів та двох водіїв та передали їх медикам. Крім того, допомогли вийти з автомобіля ще одному чоловікові, який перебував на задньому сидінні однієї з автівок”, – йдеться у повідомленні.

Напередодні стало відомо, що у лікарні помер неповнолітній пасажир Audi, що влетіла в колонку із паливом та спричинила пожежу на АЗС в Києві.

Аварія з поїздом на Чернігівщині: в лікарні померла дитина

На Одещині під час аварії загинули четверо людей

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button