Україна

На Волині колишнього гінеколога засудили за сутенерство


На Волині колишнього гінеколога засудили за сутенерство

Чоловік організовував зустрічі “клієнтів” у спа та саунах, готелях за містом і отримував за це винагороду.

П’ять років проведе за гратами колишній лікар-гінеколог, якого вдруге спіймали на сутенерстві. Про це у вівторок, 21 листопада йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду. 

Відомо, що чоловік зводив повій із клієнтами та брав за це гроші. 

“Один з випадків стався у березні 2021 року, коли чоловік організував зустріч з клієнтом у готелі в селі Зміїнець, що біля Луцька. Тоді за послугу медик отримав три тисячі гривень. Подібні зустрічі чоловік організовував у спа та саунах”, – йдеться у повідомлені. 

Зазначається, що першу судимість за сутенерську діяльність чоловік отримав у 2020 році, тоді суд дав йому три роки умовно. Однак, він продовжив займатися сутенерством.

Чоловіка повторно викрили у травні 2021 року й вручили підозру за фактом сутенерства, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 303 ККУ). 

Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років ув’язнення.

Суд призначив чоловіку п’ять років та один місяць за ґратами. 

Правоохоронці викрили мережу будинків розпусти у Одесі, яку організував співробітник поліції. 

Раніше у Києві правоохоронці викрили діяльність двох борделів. Один із них був замаскований під лазню, інший розташовувався у квартирі.

У США адвокати досягли мирової угоди з Каліфорнійським університетом на суму 243 млн доларів, щоб врегулювати судові позови 203 жінок, які стверджують, що зазнали сексуального насильства з боку колишнього гінеколога університету в Лос-Анджелесі Джеймса Хіпса.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button