Україна

На Волині благодійний фонд торгував гуманітаркою для ЗСУ


На Волині благодійний фонд торгував гуманітаркою для ЗСУ

За майже 600 000 гривень жінка намагалася продати 54 бронежилети, 25 комплектів бронеплит та 50 пар військового взуття і “розвантаження”.

 
На Волині правоохоронці викрили керівника одного із відділів благодійного фонду, який продавав гуманітарну допомогу для ЗСУ. Про це повідомляють у МВС України.
 
Повідомляється, що за майже 600 000 гривень жінка намагалася продати 54 бронежилети, 25 комплектів бронеплит та 50 пар військового взуття і “розвантаження”.
 
За даними слідства, члени благодійного фонду налагодили постачання з країн ЄС гуманітарної допомоги для військових потреб, але не надсилали отримане на фронт, а продавали.
 
Під час обшуків у фігурантів справи вилучено 4800 бронеплит, 2300 плитоносок, 150 пар військового взуття, рулони тканини, документи, що підтверджують факт отримання майна як гуманітарної допомоги та чорнові записи. Загальна вартість вилученого – понад 28 млн грн.
 
 
 
Нагадаємо, раніше Служба безпеки України викрила заступника голови Чернівецької обласної військової адміністрації на махінаціях із гуманітарною допомогою.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button