Україна

На Вінниччині прихильники російських пісень погрожували зарізати опонентів


На Вінниччині прихильники російських пісень погрожували зарізати опонентів

Двоє перехожих зробили подружжю зауваження про недоцільність публічного прослуховування такого музичного продукту.

Жителі одного із селищ Вінницької області вступили в конфлікт через пісні російських музикантів, які підтримують війну проти України. “Поціновувачі” російського музичного продукту почали погрожувати своїм опонентам. Про це в неділю, 24 вересня, розповів начальник поліції Вінницької області Іван Іщенко в себе у Facebook.

Зокрема, він виклав відео, де зафіксований конфлікт. На запису можна поучти, як жінка кричить: “Молчи…, х*хол…, я тебя… зарежу”. Тоді ж як чоловік каже: “Какая Украина, мы в Украине живем?”.

Представник поліції зазщначив, що місцеві жителі під час відпочинку гучно увімкнули в колонках пісні російських виконавців, які активно підтримують війну. Зрештою, двоє перехожих зробили їм зауваження. У відповідь на це господиня вибігла до них з ножем та криками.

“Невдовзі приєднався її чоловік, голова сімейства та батько шістьох дітей, також з цікавими антиукраїнськими висловлюваннями: “Какая Украіна, ми в Украінє живьом…? Хлопці відповідали, що війна в країні, гинуть люди, але ж подружжя не розуміло чи не хотіло розуміти”, – розказав Іщенко.

Нагадаємо, Київська міська рада наклала мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту, зокрема, пісень на території Києва.

Пісні Лепса в кафе: поліція склала протоколи, військові вручили повістку

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button