Україна

На вимогу Суркісів арештовано рахунки Приватбанку

Державна виконавча служба наклала арешт на рахунки Приватбанку на вимогу Суркісів у справі на 1,1 мільярда гривень, інформує 1NEWS з посиланням на FinBalance.

Як зазначається в ухвалі Окружного адмінсуду м. Києва, арешт було накладено постановами головного державного виконавця Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України 29 листопада.

Одночасно з позовною заявою Приватбанк подавав клопотання про забезпечення позову шляхом заборони державним виконавцям вчиняти будь-які виконавчі дії відносно боржника за даним виконавчими провадженнями в рамках примусового виконання виконавчих листів Київського апеляційного адміністративного суду від 7 листопада.

В обґрунтування заявленого клопотання, позивач посилався на наявність “небезпеки заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам банку до ухвалення рішення в даній адміністративній справі, а також на наявність очевидної протиправності оскаржуваних дій та рішень органу державної виконавчої служби”.

Однак 18 грудня суд відмовився задовольнити клопотання Приватбанку про забезпечення позову.

One Comment

  1. Угробят Приват, угробят пол-страны… Интересно чей заказ они выполняют?

Back to top button