Україна

На Великдень жертвами обстрілів Харківщини стали двоє людей

На Великдень жертвами обстрілів Харківщини стали двоє людей

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

Ворог продовжує завдавати ударів по Харківській області

Вночі російські війська завдали ударів по трьох районах Харкова, вдень – обстрілювали Золочівський та Чугуївський райони.

 

За добу 24 квітня внаслідок обстрілів з боку російських військ Харкова та інших населених пунктів регіону загинуло двоє людей, ще 14 – отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

 

“У великодню ніч окупанти завдали удару по районах Олексіївки, Салтівки, Північної Салтівки в Харкові. Було поранено троє людей. Вдень російські загарбники обстрілювали Золочівський і Чугуївський райони. За попередніми даними, 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина: Чугуїв – 6, Малинівка – 5, Золочів – 1. 2 особи загинули – у Харкові та Чугуєві”, – написав губернатор.

 

Він зазначив, що в ніч на неділю та весь день Національна поліція відслідковувала ситуацію та патрулювала у посиленому режимі, і висловив упевненість, що вжиті заходи значно знизили ризики для цивільних.

 

Також Синєгубов подякував усім жителям регіону, які утрималися від відвідування храмів на цей Великдень, а духовенство – “за розуміння ситуації та рішення не проводити нічних богослужінь”.

 

Нарешті, голова ОВА закликав харків’ян і жителів області не нехтувати сигналами повітряної тривоги та без необхідності не виходити на вулицю.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button