Україна

На ТОТ залишаються близько шести мільйонів українців, із них 1,5 млн дітей


На ТОТ залишаються близько шести мільйонів українців, із них 1,5 млн дітей

Переселенці готові повертатися на деокуповані території, долучатися до відновлення інфраструктури, щойно закінчаться активні бойові дії.

На тимчасово окупованих територіях Ураїни перебуває 6 млн українських громадян, 1,5 млн з них – діти.Про це повідомила віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук під час Всеукраїнського форуму Культура під час війни. Людський капітал, передає Укрінформ.

За її словами, також є майже 5 мільйонів внутрішніх переселенців. Верещук підкреслила, що людський капітал також складають українці, які виїхали за межі країни.

Вона зазначила, що люди готові повертатися на деокуповані території, долучатися до відновлення інфраструктури, щойно закінчаться активні бойові дії.

Нагадаємо, Україна повернула з окупованої частини Херсонщини сімох дітей. Також повідомлялося, що на підконтрольну Україні територію вдалося повернути 10 українських дітей, які разом зі своїми рідними проживали на ТОТ – у Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 − five =

Back to top button