Україна

На Тернопільщині військового ТЦК затримали на хабарі


На Тернопільщині військового ТЦК затримали на хабарі

Підозрюваний вимагав 5 тисяч доларів у доправленого для звірки військово-облікових даних громадянина.

У Тернопільській області затримали 43-річного військового, який за $5000 допомагав громадянину залишити територію ТЦК та уникнути адмінвідповідальності. Про це повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Зазначається, що підозрюваний вимагав 5 тисяч доларів у доправленого для звірки військово-облікових даних громадянина. За ці гроші він мав вплинути на своїх колег та допомогти чоловіку залишити територію ТЦК. А також посприяти, щоб військовозобов’язаний не отримав бойової повістки і не був притягнутий до адмінвідповідальності за несвоєчасне оновлення документів.

Після отримання всієї суми підозрюваного затримали. Прокурори подали до суду клопотання про обрання для нього запобіжного заходу. Затриманому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

У Тернопільському ТЦК СП прокоментували це затримання, заявивши, що очищатимуться від осіб, які своїми діями дискредитують ЗСУ.

“Керівництво Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки й надалі протидіятиме ганебним проявам корупції та хабарництва у своїх підпорядкованих підрозділах. Просимо усіх громадян, з метою запобігання таких випадків, негайно повідомляти про усі такі факти нас та правоохоронні органи”, – повідомила служба зв’язків з громадськістю Тернопільського ОТЦК та СП.

 

 

Нагадаємо, на Одеській митниці викрили корупційну схему, яку організував головний державний інспектор одного із митних постів.

Також повідомлялося, що начальника підрозділу міграційної служби Волинської області викрили на систематичному хабарництві.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 4 =

Back to top button