Україна

На Тернопільщині перевищено вміст хлору в повітрі після атаки РФ


На Тернопільщині перевищено вміст хлору в повітрі після атаки РФ

Для зниження рівня хлору рекомендується завішати вікна і двері вологими тканинами та застосовувати рекуператори, якщо такі є. Також радять уникати перебування на водних об’єктах.

Внаслідок пожежі на промисловому об’єкті на Тернопільщині, спричиненої атакою РФ, в атмосферному повітрі зафіксували перевищення вмісту хлору. Про це поінформувала гендиректорка Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Оксана Чайчук під час брифінгу у вівторок, 20 серпня.

Концентрація хлору в повітрі перевищує норму у 4-10 разів.

Чайчук порадила обмежити перебування на свіжому повітрі та зменшити доступ повітря до приміщень. Для зниження рівня хлору рекомендується завішати вікна і двері вологими тканинами та застосовувати рекуператори, якщо такі є. Також радять уникати перебування на водних об’єктах.

Працівникам дошкільних закладів рекомендовано утримувати дітей всередині приміщень, а батькам, за можливості, забирати дітей з дитсадків і залишати їх удома до подальших вказівок.

Нагадаємо, досі триває ліквідація пожежі на промисловому об’єкті в Тернопільській області. Ворог в ніч проти 20 серпня атакував один із промислових об’єктів на території області через що виникла пожежа.

Як ми вже писали раніше, пожежа спалахнула в Тернополі вночі, під час повітряної тривоги. Жителів міста просять обмежити перебування на вулиці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − three =

Back to top button