Україна

На Сумщині звільняють громади від окупантів – ОВА

На Сумщині звільняють громади від окупантів – ОВА

Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Сумщина – один з “найгарячіших” регіонів країни

Незабаром можна буде говорити про звільнення деяких громад регіону від загарбників, повідомили в ОВА.

На Сумщині йдуть важкі бої з російськими окупантами для звільнення захоплених територій, заявив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

“Ідуть бої. Ідуть запеклі бої. Але це переможні бої, і я впевнений, що дуже скоро ми зможемо сказати, що ми звільнили деякі громади Сумської області”, – сказав Живицький.

 

 

Він уточнив, що бої тривають у Сумському, Охтирському та Конотопському районах.

 

“Продовжуються бої в Тростянецькій громаді, в Охтирському районі у кількох населених пунктах. Продовжуються, на жаль, обстріли передмість м. Суми. Сьогодні вдень (у п’ятницю) було здійснено бомбардування м. Охтирка. Знову великий вибух, знову бомба, знову великі руйнування. Охтирка …є якимсь об’єктом особливої ​​надуваги ворога”, – зазначив Живицький.

 

Він звернувся до керівників громад та інших представників місцевих органів влади з вимогою бути гранично обережними та акуратними з тією інформацією, яку вони повідомляють публічно.

 

“Це дуже важливий момент. Дуже важливий нюанс, яким нам не можна сьогодні в жодному разі зашкодити тим діям і тій роботі, яку ведуть і Збройні сили, і Територіальна оборона, і спецслужби наші… Не повідомляйте інформацію, яка не перевірена та не погоджена з обласною військовою адміністрацією”, – наголосив Живицький.

 

Глава ОВА додав, що публікація неперевіреної інформації кваліфікуватиметься як наявність у політиків “бажання нашкодити веденню військових дій та проведенню різноманітних заходів, спрямованих на звільнення тимчасово окупованих територій”.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button