Україна

На Сумщині вводять графіки подачі води


На Сумщині вводять графіки подачі води

У Конотопі 17 липня у тестовому режимі, а 18 липня на постійній основі воду подаватимуть з 6:00 до 10:00 та з 16:00 до 22:00.


У Конотопі Сумської області вводять графіки подачі води через відключення світла. Подачу води будуть обмежувати у частині міста. Про це повідомив мер Артем Семеніхін у Facebook в середу, 17 липня.
 
За його словами, через відключення електроенергії воду у мікрорайонах Житломасив, КВРЗ та селі Підлипне будуть подавати лише зранку та ввечері.
 
“У зв’язку з тим, що зараз фактично немає електропостачання у нашому місті, у двох мікрорайонах та у селі Підлипному зараз практично відсутнє водопостачання… Сьогодні у тестовому режимі, а завтра на постійній основі воду подають з 6:00 до 10:00 та з 16:00 до 22:00”, – заявив Семеніхін.
 
Воду будуть подавати за допомогою генераторів. Мер зазначив, що подача води генераторами дорого обійдеться, тому міська влада вирішила відмовитися від ремонту колекторів та водопроводу для забезпечення жителів водою у спеку.
 
У Конотопі працюватимуть всі Пункти незламності. Там містяни зможуть зарядити гаджети та скористатися інтернетом.

Нагадаємо, днями в Ірпені Київської області тимчасово застосовували графіки обмеження водопостачання через критичне падіння тиску в мережі.

У МОЗ попередили про загрозу спалахів гепатиту й холери

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × four =

Back to top button