Україна

На столичних майданчиках “Укртелекому” встановлюють зарядні станції для електромобілів

Укртелеком розвиває проєкти з ефективного управління своєю інфраструктурою. Співпраця з мережею електричних зарядних станцій «IONITY» — новий проєкт Укртелеком із ефективного використання інфраструктури компанії, що вивільняється завдяки технологічній модернізації, повідомляє 1NEWS з посиланням на autogeek.com.ua.

Компанія почала розміщувати свої зарядні станції для електромобілів на майданчиках Укртелекому. Станом на початок листопада встановлено вже 7 зарядних станцій «IONITY» у м. Києві.

Підзарядити свій електрокар у столиці можна вже за адресами: вул. Героїв Севастополя 39/8,  пров. Патріарха Мстислава Скрипника 18 (Солом’янський р-н), бул. Бучми Амвросія, 5 (Дніпровський р-н), вул. Мілютенка, 29 (Деснянський р-н).

Невдовзі зарядні станції з’являться на вул. Макіївська, 3 (Оболонський р-н), шосе Стратегічне, 21а (Голосіївський р-н) та інших адресах столиці.

“Сучасне телекомобладнання, яке замінює старі радянські агрегати, не потребує великої площі та обсягів електроенергії. Партнерство з IONITY це ще один приклад з ефективного використання ресурсів Укртелекому, що вивільняються внаслідок технічного переоснащення та модернізації телекомінфраструктури Укртелекома”, – розповів AUTOGEEK PR-директор компанії “Укртелеком” Михайло Шуранов.

Всього IONITY планує встановити до 17 зарядних станцій на майданчиках Укртелекому в Києві.

“В цілому, зважаючи на світові тренди та швидкий розвиток ринку електромобілів в Україні, ми вважаємо цей напрямок бізнесу дуже перспективним й ефективним інструментом використання своєї інфраструктури, тож ми не заперечуємо подібну співпрацю в інших містах України і навіть з іншими операторами”, – додав Михайло Шуранов.

Зважаючи на світові тренди та швидкий розвиток ринку електромобілів в Україні, попит на електричні зарядні станції загального користування буде лише зростати. Укртелеком вважає цей напрямок бізнесу дуже перспективним й ефективним інструментом використання своєї інфраструктури, а також радий долучитися до підтримки «зелених технологій».

 

 

 

 

Back to top button