Україна

На сайт 112.ua з п’ятниці ведеться масована DDoS-атака, сайт працює з перебоями

Зафіксовані спроби злому адміністративної панелі порталу 112.ua

На сайт 112.ua з п’ятниці ведеться масована DDoS-атака, сайт працює з перебоями

На сайт 112.ua з п’ятниці ведеться масована DDoS-атака, сайт працює з перебоями. Крім того, невідомі хакери намагалися отримати доступ до адміністративної панелі сайту 112.ua.

Ми приносимо свої вибачення нашим читачам за можливі перебої з доступом до свіжих новин на нашому порталі.

Нагадаємо, з п’ятниці проти телеканалу “112 Україна” ведеться інформаційна кампанія, яка була піднята радикальними угрупованнями і вилилася у обстріл будівлі телеканалу з допомогою гранатомета. Співробітникам каналу надходили анонімні погрози фізичної розправи.

Співробітники “112 Україна” виступили з відкритим зверненням до СБУ, прокуратури та дипломатичних установ з проханням захистити колектив від свавілля радикалів, які шляхом залякування та погроз намагаються вплинути на редакційну політику телеканалу, змусити відмовитися від світових стандартів мовлення в догоду якимось політичним інтересам.

Телеканал “112 Україна” вимагає від президента, уряду, а особливо від силових структур засудити застосування сили і погрози у відношенні журналістів; засудити терористичний акт щодо “112 Україна” і найголовніше – гарантувати безпеку співробітників “112 Україна” і 112.ua.

Джерело: 112.ua
Back to top button