Україна

На Рівненщині заборонили салюти, їзду без глушників та полювання


На Рівненщині заборонили салюти, їзду без глушників та полювання

Відповідні рішення ухвалено Радою оборони області, повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

 
У місті Рівному та на Рівненщині заборонили продавати та запускати феєрверки і салюти, їздити на транспорті без глушників, а також полювати на дичину. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.
 
Відповідні рішення ухвалено Радою оборони області.
 
“Заборонено продаж та запуск феєрверків, салютів та інших піротехнічних засобів; рух транспортних засобів, у конструкції яких є система випуску відпрацьованих газів з прямотоком та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач (рух автомобілів та мотоциклів без глушників). Заборона діятиме до скасування режиму воєнного стану”, – написав Коваль.
 
Голова ОВА окремо звернувся до мисливців.
 
“До уваги мисливців. Полювання в межах Рівненщини заборонено. Таке рішення сьогодні прийняла Рада оборони Рівненської області. Воно діятиме до припинення воєнного стану в Україні. Причина заборони, я думаю, зрозуміла. Сьогодні настав час захищати країну, а не отримувати “задоволення” в лісі”. Хто хоче постріляти, запрошую до лав ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.
 
Нагадаємо, раніше Київська міська рада на час війни теж заборонила продаж та запуск феєрверків у столиці, а також рух транспортних засобів без глушників.
 
Така сама заборона на час воєнного стану діятиме в Одесі.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button