Україна

На Рівненщині посилять карантин

У Рівненській області погіршується епідемічна ситуація на тлі коронавірусу. У зв’язку з цим в регіоні прийнято рішення обмежити регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення в регіоні. Таке рішення було прийнято на достроковому засіданні регіональної комісії ТЕБ і НС, повідомляє в Facebook голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, пише 1news, посилаючись на 112ua.

“Користуватися громадським транспортом зможуть тільки щеплені від коронавірусу громадяни або ті, у кого негативний результат ПЛР або експрес-тест (зроблений не пізніше 72 годин до поїздки”, – повідомив Віталій Коваль.

Зазначається, що заборона перевезення невакцинованих осіб набирає чинності вже з 2 листопада.

Нагадаємо, з 1 листопада в Києві посилюються карантинні обмеження. Зазначається, що громадський транспорт буде тільки для вакцинованих або з негативним ПЛР-тестом. Перевірку проводитимуть правоохоронцями; працювати і відвідувати громадські місця дозволять тільки вакцинованим або з негативним ПЛР-тестом.

З 1 листопада навчальний процес відновиться в дистанційному режимі. Це стосується всіх учнів з першого до одинадцятого класу. У такому режимі школи працюватимуть до поліпшення епідеміологічної ситуації в місті.

Back to top button