Україна

На Рівненщині і Херсонщині пролунали вибухи


На Рівненщині і Херсонщині пролунали вибухи

У ніч на 29 січня на півдні країни була оголошена ракетна небезпека. Згодом сигнал тривоги поширився на західні області.

У перші хвилини нової доби, 29 січня, у понеділок, моніторингові пабліки повідомили про вибухи на Рівнещині. На заході України триває повітряна тривога, пов′язана з атакою російських безпілотників..

“БпЛА з Тернопільської області зайшов у Рівненську область, курс на північ!”, – повідомило у 0.07 Командування Повітряних Сил ЗСУ. Ще за дві хвилини тут попередили про ракетну небезпеку для Миколаївська та Херсонська області.

У цей же час пабліки повідомили про потужні вибухи у Херсоні.
 
Офіційних коментарів щодо причин та наслідків від влади не надходило. Проте як пишуть місцеві Telegram-канали, на Рівненщині працює ППО.
 
Під час тривоги слід пройти у найближче укриття або дотримуватися правила двох стін. 
 
Під час російської атаки дронів увечері в неділю, 28 січня, було зафіксовано влучання в промисловий обʼєкт в Кременчуцькому районі Полтавської області. 
 
Раніше повідомлялось, що у Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування росіянами балістичного озброєння. Була інформація про вибухи в Кременчуці Полтавської області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button