Україна

На полтавському напрямку будуть додаткові електрички та автобуси


На полтавському напрямку будуть додаткові електрички та автобуси

Укрзалізниця організувала підвезення всіх пасажирів електричками та автобусами зі станцій Миргород та Полтава-Київська.

 
В Укрзалізниці поновили інформацію про зміну маршрутів поїздів полтавського спрямування. Про це йдеться у Telegram-каналі відомства.
 
Повідомляється, що Укрзалізниця організувала підвезення всіх пасажирів електричками та автобусами зі станцій Миргород та Полтава-Київська, а також оперативні пересадки на потяг №150 до Полтави та поїзд №22 до Харкова зі станції Ромодан. Зміни також торкнуться деяких зворотних рейсів.
 
Так, поїзд №723 Харків – Київ вирушить з Харкова, орієнтовно, о 18:00, точніший час буде повідомлено безпосередньо на вокзалі.
 
Рейс №45/46 Харків – Ужгород та двогруповий потяг №130/150 до Львова проведуть у дорозі, орієнтовно, на шість годин довше через об’їзний маршрут, пасажирів із Полтави-Київської запрошують скористатися автобусним трансфером до Полтави-Південної.
 
Нагадаємо, раніше Укрзалізниця повідомила, що з технічних причин змушена оперативно змінити маршрути курсування трьох поїздів, що прямують до Полтави. Йдеться про поїзди №722 Київ – Харків, №22 Львів – Харків та №150 Чернівці – Полтава.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button