Україна

На Покровському напрямку за день відбито 41 ворожу атаку


На Покровському напрямку за день відбито 41 ворожу атаку

На цьому напрямку нещодавно один із протитанкових підрозділів 47-ї механізованої бригади за одну зміну знищив чимало бронетехніки росіян.

На Покровському напрямку Сили оборони за добу відбили 41 атаку противника. Ситуація там дуже динамічна і складна, повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин.

Бувають випадки, що на окремих ділянках внаслідок задіяння інтенсивного вогневого впливу противник частково має обмежений і тактичний успіх, а буває так, що наші Сили оборони якраз відновлюють втрачені положення і втрачені позиції та повертаються до них», – сказав речник.

Він додав, що на цьому напрямку нещодавно один із протитанкових підрозділів 47-ї механізованої бригади за одну зміну знищив чимало бронетехніки росіян.

“Цей підрозділ знищив чотири танки БМП, три БТР і також легкоброньований тягач, легкоброньовану техніку та гольфкар. Ворог на цьому напрямку не полишає спроб проводити штурми. Він їх проводить як і на легкій бронетехніці, так і повністю на бронетехніці, намагається штурмувати наші позиції”, – додає Волошин.

Речник також зазначив, що пріоритетними цілями в Покровському напрямку для ворога є Часів Яр, Краматорська агломерація та спроби вийти на Дружківку, Слов’янськ та Краматорськ.

Раніше повідомлялося, що ворог атакував шахту на Донбасі, поранено гірників.

Затримано агентів РФ, які коригували подвійний удар по Покровську

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button