Україна

На півдні ЗСУ знищили склади боєприпасів та техніку ворога


На півдні ЗСУ знищили склади боєприпасів та техніку ворога

Українські захисники ліквідували 27 окупантів, ворожу військову техніку та склади боєприпасів.

Українські військові знищили військову техніку, а також склади боєприпасів та живу силу ворога на Південному напрямку, включаючи острів Зміїний. Про це у суботу, 2 липня, повідомляє Оперативне командування Південь.

Зазначається, що протягом дня по позиціях українських підрозділів, по острову Зміїний і просто по мирних мешканцях завдано шість авіаційних ударів. Вертольотами, парно та групою, ворог обстрілював території у Херсонській та Миколаївській областях.
 
У відповідь українські військові парними нальотами завдали ударів по складах боєприпасів, опорному пункту та накопиченню ворожої сили та техніки в районі Снігурівки, Благодатного, Ольгіного та Давидова Брода.
 
“Але вже відомо, що ворожа армія скоротилася на 27 осіб, зенітно-ракетний комплекс Тор, самохідну гаубицю Мста-С, три одиниці броньованої та автомобільної техніки”, – йдеться у повідомленні.
 
Крім того, силами оборони знищено три польові склади боєприпасів ворога в Херсонській області.
 
У Херсонському та Скадовському районах ворог продовжував розвідку щодо виявлення позицій українських підрозділів.
 
Також в ОК Південь повідомили, що операція із зачистки Зміїного триває. Так, за попередній день захисникам вдалося виявити та знищити на острові реактивну систему залпового вогню Град, зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1, три одиниці броньованої та автомобільної техніки, автоцистерну та район укриття іншої техніки.
 
В ОП озвучили плани на острів Зміїний
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button