Україна

На півдні ЗСУ припинили спробу ворога повернути деокуповані території


На півдні ЗСУ припинили спробу ворога повернути деокуповані території

Українська авіація завдала п’яти ударів по накопиченню ворожої сили та військової техніки російських військ.

 
На Херсонщині окупаційні війська намагалися повернути звільнені ЗСУ території. Захисники відбили атаки ворога. Про це йдеться у зведенні оперативного командування Південь, оприлюдненому в ніч на вівторок, 28 червня, за підсумками 124-го дня війни.
 
“Парними та одиничними вертолітними ударами (ворог – ред.) намагався відвоювати втрачене становище в районі Потьомкіного, Плотницького та Лупарєва на Херсонщині. Наші підрозділи не поступилися”, – йдеться у повідомленні.
 
Водночас українські штурмовики та багатоцільові вертольоти завдали п’яти авіаційних ударів по скупченню ворожої сили та військової техніки у Снігурівському, Криворізькому та Бериславському районах. Результати атаки встановлюються.
 
“Ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань “відмінусовано” 18 рашистів, танк Т-72, ​​самохідна гаубиця Акація, автомобільна техніка та польовий склад боєприпасів у Херсонському районі”, – поділилися успіхами воїни.
 
Як повідомлялося, напередодні українські військові завдали понад десять ударів по острову Зміїний у Чорному морі, уразивши російську військову техніку.
 
На Херсонщині підірвано три склади боєприпасів РФ
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button