Україна

На півдні за добу було знищено близько 200 окупантів – ЗСУ


На півдні за добу було знищено близько 200 окупантів - ЗСУ

Українська авіація завдала 24 ударів по місцях зосередження противника, його сил і засобів, командним та опорним пунктам.

Минулої доби українські військові знищили на Південному напрямку 201 російського загарбника, 12 танків Т-72 і 18 одиниць автобронетехніки, а також шість складів боєприпасів. Про це у четвер, 1 вересня, повідомляє Оперативне командування Південь.
 
“Влучно знищено важку вогнеметну систему Сонцепек, зенітно-ракетний комплекс Бук-М3, п’ять гаубиць Мста-Б, самохідна гаубиця Акація, дві самохідні артустановки, три мобільні міномети. Ліквідовано шість складів ворожих боєприпасів у Бериславському, пункти 331-го парашутно-десантного та 56-го десантно-штурмового полків”, – йдеться у повідомленні.
 
Як зазначається, авіація ЗСУ завдала 24 удари по місцях зосередження противника, його сил і засобів, командних та опорних пунктах, логістичних центрах, транспортних шляхах та бойових позиціях.
 
Також ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань завдано ударів по пунктах управління безпілотними літальними апаратами, станціям радіоелектронної боротьби та радіолокаційним, реактивним системам залпового вогню та засобам протиповітряної оборони ворога.
 
У свою чергу, протягом дня 31 серпня ворог завдав вогневого удару по важкій стовбурній артилерії по Криворізькому та Нікопольському районам. Внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки. Постраждалих серед цивільного населення немає.
 
Нагадаємо, активні бойові дії в Україні із застосуванням усіх видів озброєння, крім зброї масової поразки, продовжуються на лінії 1300 кілометрів. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button