Україна

На півдні за день знищили чотири склади РФ


На півдні за день знищили чотири склади РФ

ЗСУ ліквідували одразу чотири склади з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами у Миколаївській та Херсонській областях.

Минулої доби українські захисники знищили чотири військові склади РФ, які перебували на окупованих територіях Херсонської та Миколаївської областях. Також противник втратив багато живої сили та техніки. Про це у четвер, 7 липня, повідомляє Оперативне командування Південь.

Зазначається, що три склади з боєприпасами було знищено на Миколаївщині. Ще один склад із паливно-мастильними матеріалами знищили під Херсоном.

Також українські військові ліквідували 38 окупантів, танк Т-62, два мінометні комплекси 120-го калібру Сані, дві одиниці броньованої та чотири автомобільні техніки.

Також повідомляється про знищення ворожої ДРГ у районі Добрянки. Крім того, українські захисники відбили спробу штурму у напрямку Миролюбівки.

При цьому окупанти обстрілювали Миколаївську область Градами та важким калібром.

Нагадаємо, останнім часом в окупантів майже щодня горять склади та бази. Напередодні повідомлялося, що за тиждень згоріло 11 таких об’єктів. Зокрема, вчора у Херсонській ОВА повідомили про знищення складів окупантів у районі залізничного вокзалу.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button