Україна

На півдні України розпочались збори територіальної оборони

Зазначається, що метою зборів є нарощування спроможностей підрозділів ТРО до виконання визначених їм завдань

У прикордонних районах в окремих областях на півдні України проводяться збори територіальної оборони (ТРО) для формування і підготовки підрозділів до виконання завдань за призначенням, а також щодо контролю населених пунктів, посилення і захисту державного кордону, охорони і оборони визначених об’єктів, боротьби з ДРГ.

Про це повідомляє 1NEWS.

Зазначається, що метою зборів є нарощування спроможностей підрозділів ТРО до виконання визначених їм завдань.

Основними цілями зборів є – удосконалення рівня умінь і практичних навичок командирів і штабів щодо управління підрозділами, підвищення індивідуальних навичок військовослужбовців щодо виконання визначених завдань на реальних об’єктах.

Зокрема, це стосується охорони та захисту адміністративного кордону з АР Крим, прикриття десантно-доступних ділянок узбережжя; виконання завдань з контролю населених пунктів, по охороні органів державної влади, посиленню охорони критичних об’єктів, мостів, несення служби на блокпостах, контролю населених пунктів з виконанням завдань комендантської години.

Також це стосується відпрацювання завдань для боротьби з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями, уточнили у Сухопутних військах ЗСУ.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button