Україна

На півдні було знищено десятки окупантів та ворожий літак


На півдні було знищено десятки окупантів та ворожий літак

Минулої доби ЗСУ завдали 13 ударів по противнику, в районі Чкалового знищено надзвуковий ворожий бомбардувальник Су-24М.

 
На півдні України ЗСУ знищили ворожий бомбардувальник Су-24М, 31 одиницю російської техніки та 33 загарбники. Про це в ніч проти четверга, 15 вересня, повідомляє Оперативне командування Південь.
 
Ворог силами до двох взводів за підтримки двох БМД-2 та танка Т-72 веденням штурмових дій у напрямку з Архангельського на Іванівку намагався покращити своє становище. Успіху не мав, втративши одну БМД-2 та значний відсоток живої сили, відступив.
 
Також повідомляється, що українська авіація минулої доби завдала 13 ударів по противнику, в районі Чкалового знищено надзвуковий ворожий бомбардувальник Су-24М.
 
Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 285 вогневих завдань. У тому числі, по трьох районах зосередження живої сили, озброєння та техніки у Голій Пристані, Дудчанах та Криничанка, по складах боєприпасів у тих же Дудчанах та Садовому, по пункту управління безпілотниками у Комішанах.
 
Під щільним вогневим контролем перебували Каховський міст та переправа у Даріївці. Окупанти не мали жодної можливості ними користуватися.
 
Зазначається, що окупанти вивели у море п’ять великих десантних кораблів.
 
Всього в Чорному морі, ховаючись у ракетобезпечному районі, росіяни тримають 15 бойових кораблів, серед яких 2 ракетоносії, надводний і підводний, що мають загалом 12 ракет напоготові.
 
Раніше повідомлялося, що СБУ ідентифікувала шість колаборантів-поліцейських на Херсонщині.
 
РФ програє не лише війну – Зеленський
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button