Україна

На окупованих територіях вичерпується запас продуктів – розвідка


На окупованих територіях вичерпується запас продуктів - розвідка

Вичерпано практично всі запаси продуктів та товарів першої необхідності, а нових поставок із Росії немає, повідомляють у Міноборони.

 
У Маріуполі та в більшості окупованих РФ територій України вичерпано практично всі запаси продуктів та товарів першої необхідності, а нових поставок із Росії немає. Про це, посилаючись на інформацію української розвідки, повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.
 
Спікер Міноборони під час брифінгу зазначив, що, порівняно з початком червня відзначається значне зростання цін на основні групи товарів та зменшення обсягів так званої “гуманітарної допомоги” населенню.
 
“При цьому Росія активізує заходи, спрямовані на русифікацію захоплених територій. Особлива увага приділяється виведенню з обігу української гривні та збільшенню обсягів карбованцевої маси, а також нав’язуванню місцевому населенню російських практик діяльності у всіх сферах життя”, – повідомив речник.
 
Нагадаємо, у Маріуполі російські загарбники розпочали будівництво медичного комплексу на 60 місць, значну його частину відведено під морг.
 
Раніше повідомлялося, що в окупованому Маріуполі росіяни будують споруди фортифікації під виглядом житлових будинків.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button