Україна

На окупованій Херсонщині буде зимою холодно – ЦНС


На окупованій Херсонщині буде зимою холодно - ЦНС

Російські окупанти не здатні забезпечити проведення опалювального сезону на тимчасово окупованих територіях.

Російські загарбники не можуть забезпечити опалювальний сезон на окупованих територіях Херсонщини, а тому людям слід підготуватися до холодів. Про це у суботу, 18 листопада повідомляє Центр національного спротиву.

Там пояснили, що росіяни досі не завезли на окуповані території вугілля.

“Чимало котелень на тимчасово окупованих територіях Херсонської області досі не мають запасів вугілля на зиму”, – вказали в ЦНС.

У спротиві зазначають, що це пов’язано з тим, що ціни на вугілля на ТОТ зросли втричі в порівнянні з минулим роком, а окупаційні адміністрації досі не поспішають виділяти додаткові кошти на забезпечення проходження опалювального сезону.

“Ціни на дрова також значно зросли, що також не дозволяє підготуватись до зими мешканцям приватних будинків. Рекомендуємо громадянам на ТОТ скористатись порадами як приготуватись до зими в таких складних умовах”, – додають у ЦНС.

Маріупольці в окупації можуть залишитися без тепла взимку – мерія

Також повідомлялося, що отримати гуманітарку на ТОТ стало складніше. Для отримання гуманітарної допомоги на тимчасово окупованих росіянами територіях, жителям треба довести те, що вони її потребують.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button