Україна

На окрузі по Чернігівщині зареєстровано 13 кандидатів в нардепи: три з них мають однакове прізвище

Центральна виборча комісія зареєструвала 13 кандидатів у народні депутати по окружному виборчому округу №208 , повідомляє 1News з посиланням на прес-службу Центрвиборчкому.

24 вересня ЦВК, розглянувши відповідну заяву про самовисування разом з іншими документами і встановивши їх відповідність вимогам виборчого законодавства, Комісія зареєструвала ще одного кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 208 на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року. Ним став Ігор Гунько.

Гунько Ігор Віталійович, 1990 року народження, тимчасово безробітний, має середню освіту. Безпартійний, балотується самовисуванцем.

Раніше Комісією вже було зареєстровано 12 кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208 – Олексія Оскера, Михайла Побігая, Сергія Суханова, Івана Донця, Олега Ляшка, Віталія Чорного, Василя Крутчака, Анатолія Григоровича Гунька, Анатолія Миколайовича Гунька, Володимира Василевича, Івана Симоненка та Михайла Цісельського.

Округ №208 з центром у місті Бахмач Чернігівської області. Охоплює Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський, Талалаївський райони та частина Ічнянського району Чернігівської області.

Проміжні вибори на окрузі призначені на 25 жовтня разом із місцевими всеукраїнськими виборам. Вибори на окрузі відбудуться, оскільки 23 травня народного депутата Валерія Давиденка, що був обраний на ньому, було знайдено мертвим.

Back to top button