Україна

На одне місце детектива НАБУ претендує 52 кандидати

На одне місце детектива в підрозділі Національного антикорупційного бюро під час конкурсу претендує у середньому 52 особи. Про це у Телеграмі повідомляє НАБУ, пише 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

“Триває конкурс на 21 посаду детектива НАБУ. Призначено додатковий час тестування на анонімне тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки (General Skills)”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це остання можливість спробувати свої сили у конкурсному відборі на посади детективів для тих, хто успішно склав тестування на знання законодавства та з поважних причин не з’явилися на тестування у попередні дні.

Для запису на конкурс необхідно до 18:00 21 липня цього року зателефонувати за номером: (044) 246-32-96 або надіслати повідомлення на електронну пошту Конкурсної комісії № 1 — commission1@nabu.gov.ua.

У середньому конкурс на одне місце у підрозділі детективів становить 52 особи. Найбільший конкурс на вакантну посаду детектива з наданням робочого місця в Києві — 445 осіб на 8 посад.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України – це державний правоохоронний орган, завдання якого полягає у попереджені, виявленні, припиненні, розслідуванні та розкритті корупційних правопорушень, які зараховані до його підслідності, а також запобігання вчиненню нових.

Back to top button