Україна

На Одещині знайшли підпільну сигаретну фабрику


На Одещині знайшли підпільну сигаретну фабрику

Чотири громадяни України організували незаконне виробництво сигарет без марок акцизного податку.

 

У Білгороді-Дністровському Одеської області правоохоронці припинили діяльність нелегальної лінії з виробництва цигарок. Про це повідомив прес-центр Держприкордонслужби у середу, 5 квітня.
 
Обшуки на нелегальній тютюновій фабриці провели оперативники Чернівецького прикордонного загону спільно із співробітниками Служби безпеки та детективами Бюро економічної безпеки.
 
Окрім промислової лінії, на якій було налагоджено повний цикл виробництва сигарет без фільтра, на підпільному підприємстві було заготовлено сировину та складовано вже готову до відправки продукцію.
 
У підсобних приміщеннях виявили понад дві тонни тютюну, понад 400 ящиків сигарет без марок акцизного податку, а також велику кількість сигаретного паперу та інше допоміжне обладнання.
 

 
Правоохоронці затримали чотирьох громадян, які обслуговували нелегальне підприємство. Досудове розслідування здійснюють детективи ВЕБ.
 
 
Нагадаємо, під час обшуків на території однієї з тютюнових фабрик у Львівській області було виявлено 1,6 млн. пачок сигарет без акцизних марок.
 
Шкідливо і дорого: пачка цигарок буде коштувати більше, ніж десяток яєць
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button